Present till personalen!

Då vi ligger på Campus så har det nu har varit lågsäsong hos oss på Kaféet så den dagliga verksamheten har haft andra sysslor för sig under sommaren.

Innan sommaren så passade vi på att dela ut lite sommarpresenter till Lollo, Amira och de andra för att visa vår uppskattning.

Alla är ju så olika och har även olika funktionshinder så man vill ju hitta något som passar för alla. Som tur var så hittade jag en jättebra site där det finns Gåvokort med något för alla.

Mycket fint att välja på

Där kunde de välja mellan ett stort antal produkter, allt från inredning till matlagning och digital media som ljudböcker, filmer och tidningsprenumerationer.

Även träningskläder och utrustning – smycken och makeup.

Sen var det bara att välja vilken sort och valör som passade oss bäst. På Gåvokort siten så finns det skräddarsydda färdiga Gåvokort i olika valörer och teman som tex sommar.

Det tog inte alls lång tid att hitta Gåvokort som passade perfekt.  Sedan upptäckte jag att det blev ett mycket bättre pris ju fler Gåvokort man köper in!

Det var ett nöja att dela ut Gåvokorten med vetskapen om att det kommer finnas något för alla.

Det finns jättefina vältryckta kort som ser mycket lyxiga ut, men har man inte möjlighet att dela ut “för hand” så kunde man även skicka hem direkt till den anställdes postlåda.

Självklart kan man även skicka Gåvokortet digitalt via mejl.

Alla vart verkligen så glada och nöjda – vi kommer absolut använda Gåvokort siten även till Jul.